Bokslut. Distans i realtid

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Distans
16 timmar
2023-03-13 13:45
3 995 SEK

Info om Bokslut. Distans i realtid

Redovisningskurs för dig som klarar av den löpande bokföringen och nu vill gå vidare för att upprätta ett enklare bokslut. En bra kurs för dig som sköter ekonomin i ett mindre företag eller för dig som arbetar som assisterande ekonomikonsult i ett större företag. Undervisningen sker på distans via Teams.

Innehåll

Vi går bland annat igenom periodiseringar, interimsfordringar och interimsskulder, avskrivningar på anläggningstillgångar, värdering av varulager och övrigt bokslutsarbete.

Upplägg

Vi varvar teori med praktiska övningar. Vi använder oss av bokföringsprogrammet Visma.

Du kommer att behöva ladda ner Teams-appen på din dator och får behörighet från oss.

Du behöver dessutom en PC eller ladda ner en PC-miljö på din dator (om du t ex har en Mac-dator) så att du kan ladda ner bokföringsprogrammet Visma. Programmet får du använda gratis under kursen. Se mer info här. Om du har frågor om PC-miljö så kontakta Mac-supporten. Du är själv ansvarig för att se till att detta fungerar för dig på kursen.

Förkunskaper

Det krävs att du har gått Bokföring grundkurs och har det i färskt minne eller klarar av den löpande bokföringen. Du behöver viss datorvana.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

Vill du gå vidare och få djupare kunskaper så kan du gå en av våra diplomutbildningar.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Intresserad av Bokslut. Distans i realtid och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bokslut. Distans i realtid!

Arrangörsrecensioner
(3,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner