Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Bokföring, fördjupning dagtid

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
12 timmar
2020-09-23 14:00
2 635 SEK

Info om Bokföring, fördjupning dagtid

För dig som lärt dig den löpande bokföringen men känner att du vill ha lite mer kunskap. Kursen är en fortsättning på Grund/nybörjarkursen och är en mycket lämplig fortsättning för den som vill komma lite längre med sin löpande bokföring. Lära sig hur bokföringen avslutas och vad som gäller inför ett bokslut!

Kursen är även hjälp för småföretagare att få helhetsbilden av hur det mindre företaget sköts löpande och avslutas med bokslut.


Innehåll
Vi går bland annat igenom periodiseringar, interimsfordringar och interimsskulder, avskrivningar på anläggningstillgångar/maskiner, inventarier, värdering av varulager och bokslutsarbete. Vi jobbar med bokslutstablåer.

Upplägg
Teori i klassrum, praktik i datasal.

Förkunskaper
OBS, här krävs det att du har gått Bokföring grundkurs och har det i färskt minne samt att du har grundläggande data- och internetvana.

Kursledare
Elizabeth Larsson. Ekonom med lång och bred erfarenhet inom området ekonomi, redovisning ,data, utbildning och administration. Stora och små företag inom många olika branscher. Har varit ledare i Medborgarskolan en längre tid. Även utbildat internt i företag. Brinner för lärandet och ekonomi.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
I kursen används boken "BASBOK i bokföring - BAS 2000 - med den nya bokföringslagen", fördjupningsdelen. Du kan köpa kursboken i bokhandeln, på nätet, t.ex. bokus.com eller på plats hos oss vid kursstart.

Utvecklingsmöjligheter
När du har gått våra ekonomikurser, får du ett intyg på att du deltagit i kurserna, om du har tillräckligt hög närvaro.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bokföring, fördjupning dagtid.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bokföring, fördjupning dagtid!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner