Visa kurser.se som: Mobil

Zumba ungdomar/vuxna

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
12 timmar
1 250 SEK

Kursbeskrivning

Zumba har tagit världen med storm med sin otroliga dansglädje och sina härliga latinska rytmer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Till latinska rytmer håller vi pulsen uppe med rörelser som är lätta att följa. Du både förbättrar din kondition och koordination samtidigt som du förbränner kalorier.

UPPLÄGG
Du lär dig nya rörelser och steg varje vecka. Vi börjar med att gå igenom nya steg, som under terminen successivt avancerar och förändras. Vi kommer bland annat lära oss steg från salsa, samba, merengue, reggeaton och cumbia blandat med aerobicsteg.Träningen passar alla, eftersom du kan sätta ribban efter dina egna förutsättningar.

FÖRKUNSKAPER
Denna kursen riktar sig både till dig som är helt nybörjare och du som har provat zumba tidigare!

KURSLEDARE

Alexandra Kullenbäck är certifierad ZUMBA-instruktör. Hon har tidigare jobbat som danslärare på flera håll men kommer från början från Göteborg. Tidigare har hon bland annat dansat latinamerikansk tävlingsdans innan hon kom till Medborgarskolan. Alexandra är från grunden utbildad inom balett och modern dans, men har också dansat jazz, som ingick i hennes dansutbildning i Göteborg. Hon brinner för dans och för att sprida dansglädje till andra. Hos oss på Medborgarskolan har hon undervisat i olika pardanser, reggeaton, jazz, street dance, showdans och Zumba.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor). Bra alternativ är aerobicskor.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

På Sportlov och påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagare. Det är därför viktigt att du anger ditt mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.
Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zumba ungdomar/vuxna.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Zumba ungdomar/vuxna!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner