Visa kurser.se som: Mobil

Tyska A1 (fortsättning)

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Eisbein mit Sauerkraut i Köln, Edelweiss i alperna eller Oktoberfest i München! Vad mycket glädje och nytta du kan få av att kunna lite tyska. Tyska talas av över 120 miljoner i Europa; i Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxemburg, Liechtenstein - överallt i Europa har du nytta av kunskaper i tyska både privat och i arbete. Tyskland är Europas största handels- och industrination och språket är mycket gångbart i stora delar av Öst- och Centraleuropa. Med vår duktiga ledare får du en perfekt start. Kan du tyska har du mycket att vinna!

INNEHÅLL
Denna fortsättningskurs ger dig en vidare kunskap i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Vi använder oss av dialoger, rollspel, bild- och uttalsövningar som frekventa inslag i undervisningen. Du får vidare kunskaper i grammatik, hör- och läsförståelse. Vi använder oss av vardagsspråk så mycket som möjligt. För dig som har grundläggande kunskaper i språket och kan använda dig av språket i vardagssituationer.

UPPLÄGG
Gruppundervisning 1 ggr/vecka i 10 veckor. Möjlighet till förlängning med 5 tillfällen.

FÖRKUNSKAPER
Denna tyskakurs riktar sig till dig som läst på nybörjarnivå på Medborgarskolan eller har baskunskaper i språket. A1 - på denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare. Om du känner dig osäker på din språknivå så kan du göra ett nivåplaceringstest:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

KURSLEDARE
Simone Axelsson. Simone kommer ursprungligen från Berlin men har bott i Sverige i många, och har undervisat i tyska på Medborgarskolan under lång tid.
Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyska A1 (fortsättning).

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska A1 (fortsättning)!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner