Inga recensioner än

Teckna Manga för barn 9-12 år nybörjare

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
10 timmar
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Teckna Manga för barn 9-12 år

INNEHÅLL
Grundkurs i att teckna bilder och illustrationer med Manga figurer. Här i denna kurs kommer du att lära dig att skapa bilder med hjälp av Manga tekniken. För att exemplifiera vad Manga är kan nämnas att Pokemon och figurerna i Beyblade är en typ av Manga teckningar. Det typiska för en teckning i Manga är att dessa figurer har relativt stora ansikten. Vidare har de också stora blänkande ögon, och liten näsa och mun. Intresset för att skapa bilder i Manga här inom Sverige växte sig starkare speciellt då introduktionen av ”Dragon Ball”, vilken tar sin handling om den otroligt mäktige och starke Son-Goku.

Du kommer i denna kurs lära dig att Manga teckningar börjar med skisser med en blyertspenna och ett sudd. I denna kurs lär du dig att hantera ditt medium (ex. Blyerts) på smidigt och enkelt sätt för att skapa bilder. Vi kommer att tillsammans gå igenom olika tekniker inom teckning för på så sätt lägga grunder till dina kunskaper i att teckna figurer och miljöer i Manga.

UPPLÄGG
Gruppundervisning under 5 tisdagar.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till nybörjare och barn mellan åldern 9-12

LEDARE
Heinz Köler, arbetar dagtid med teknik och konstruktion men är också fritidskonstnär. Han har arbetat som kursledare inom bild & form sedan början av 1990 talet. Heinz driver också företaget Qinzmon AB.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 september, 2023

  • Kurs
  • Jönköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teckna Manga för barn 9-12 år nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights