Visa kurser.se som: Mobil

Teaterkurs för vuxna grundkurs

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
30 timmar
2020-02-12 18:45
1 595 SEK

Kursbeskrivning

En kurs för dig som vill pröva på att spela teater eller öva på scennärvaro generellt.

En kurs för dig som vill pröva på att spela teater eller öva på scennärvaro generellt. Släpp loss din fantasi och din kreativitet! En kurs för dig som vill pröva på att spela teater eller öva på scennärvaro generellt. Du tränar dig i att hitta ett lugn och en säkerhet inför framträdanden där du har allas blickar riktade mot dig. Vi fokuserar på den individuella utvecklingen och en trygg grupp men framför allt har vi roligt tillsammans. Det viktiga är att vi under kursen vågar ta steget att utmana oss själva och ha roligt i en trygg grupp.

INNEHÅLL
Vi arbetar med teaterlekar, teaterövningar, improvisationer och karaktärsarbete.

UPPLÄGG
Vi träffas vid 10 kurstillfällen, en kväll i veckan. Uppehåll eventuella röda helgdagar.

FÖRKUNSKAPSKRAV
Du behöver inga förkunskaper, bara en vilja att pröva.

KURSLEDARE
Thérese Dahlberg har studerat till skådespelare på Teaterhögskolan i Stockholm och har efter sin examen arbetat med kultur och pedagogik samt filmat och medverkat på TV i olika sammanhang, t ex Superhjältejul i SVT och komediserien Holstein-Gottorp på TV4.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA
Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teaterkurs för vuxna grundkurs.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teaterkurs för vuxna grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner