Sy i fårskinn. Veckoslutskurs HT-23

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
17 timmar
Pris
1 995 SEK
Längd
17 timmar
Pris
1 995 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på att lära dig sy i fårskinn? Nu kan du lära dig grunderna under en helg, och kommer att gå härifrån med helt egendesignade tofflor, vantar, sadelskydd eller annat!

Innehåll

Under kursen kommer du att lära dig grunderna i fårskinnssömnad. Vi lär oss att skära till och sy, mjuka djur, vantar, tofflor, mössa, en kudde, fäll eller sadelskydd. Vi kommer att sy alla alster för hand. Några särskilda förkunskaper krävs ej - att sy i fårskinn är enkelt och roligt! Har du egna skinn eller en päls som kan återbrukas, så är du välkommen att använda dessa. Ni kan också köpa hela skinn ifrån kursledaren.

Upplägg

Kursen är fredag klockan 17.00-20.30 samt lördag och söndag klockan 10.00-15.00. Kursen hålls under hösten men datum kommer inom kort.

Kursledare

Anna-Lena Asklund.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för material tillkommer med ca 200 kronor och erläggs till kursledaren på plats. I detta pris ingår till exempel nålar, vax, tråd, lån av skinnkniv, vadmal, eventuellt mönster samt fika. Utöver detta finns möjlighet att köpa skinn om du inte har med dig eget.

Bra att veta

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar.

Rabatt på boende

För dig som kommer långväga ifrån har vi möjlighet att erbjuda rabatterat boende på närmaste hotell; Scandichotell Linköping Väst. Kontakta oss på linkoping@medborgarskolan.se för bokningskod för att få ta del av rabatten.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sy i fårskinn. Veckoslutskurs HT-23 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights