Visa kurser.se som: Mobil

StreetJazz 13 år och uppåt med Josefine

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Plats: Vetlanda
Längd: 12 timmar
Pris: 900 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

INNEHÅLL OCH MÅL

StreetJazz är en lite ''finare'' Streetdance, man brukar beskriva streetdancen som lite ¨tuffare¨dansstil, men här just blir den lite mjukare och showigare. Fokus på utstrålning och att ha kul. Kursen omfattar även olika dansövningar som rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Till mål att jobba fram en färdig Koreografi.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk träningsform.

KURSLEDARE 
Josefine Sandberg läs mer om henne här:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/ tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/ nätt danssko eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt.
Vår danssal finns på Kyrkogatan 20 ingång på baksidan av huset
Höstterminen är 12 tillfällen och Vårterminen innehåller 14 danstillfällen med inräknat datum för Genrep och Dansuppvisning, alltså har vi bara Dansuppvisning på Våren.
Dansklasser med barn i åldrarna under 7 år innehåller dansklassen 45 minuter och över 7 år 60 minuter.
På sportlov, påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat. När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress.
Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om StreetJazz 13 år och uppåt med Josefine.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera StreetJazz 13 år och uppåt med Josefine!

Arrangörsrecensioner
          (4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner