Visa kurser.se som: Mobil

Spanska Nybörjare

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Sverige har sedan länge haft ett livligt handelsbyte med spansktalande länder och många är de företag som behöver spansktalande personal. In den här kursen lär dig grunderna.
Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Att upptäcka kulturen kan du göra på många sätt, från att läsa guideböcker till att utforska landet på egen hand. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden.

INNEHÅLL:
Nybörjarkurs är första steget på vägen mot målet att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på spanska. Du kommer att få grundläggande kunskaper i grammatik. Kursen ger dig många möjligheter till att tala och lyssna. Att kommunicera på spanska är det främsta målet.
Du lär dig vanliga hälsningsfraser, presentera dig och fråga vad andra heter. Vi pratar om länder, invånare, språk och nationaliteter.

UPPLÄGG
Grupp undervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSMATERIAL
Du beställer själv boken "Hóla - spanska inför resan" samt tillhörande övningsbok och CD

BRA ATT VETA:
Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

LEDARE
Sakineh Mohammad-H-Zadeh som varit kursledare i spanska och franska vid Medborgarskolan i flera år.

Sakineh har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska Nybörjare.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska Nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner