Visa kurser.se som: Mobil

Spanska fortsättning del 1

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Västervik
24 timmar
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Säger man spanska tänker de flesta av oss på sol och värme, ljuvliga tapas, het paella och sval sangria eller på städer som Madrid och Barcelona med storslagen arkitektur,
Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Bienvenidos!

Innehåll
I fortsättningskursen fortsätter vi bygga grundkunskaperna i spanska språket, grammatik och tal. Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Det kursmaterial vi använder innehåller texter, övningar och grammatik som vi går igenom tillsammans vid kurstillfällena.
Efter kursen ska du kunna ställa och besvara vardagliga frågor.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 12 veckor.

Förkunskaper
Du bör ha förkunskaper motsvarande nybörjarkurs i spanska.

Kursledare
Pavel Morán är kursledare och har varit Medborgarskolans kursledare i spanska under flera år och är mycket omtyckt av deltagarna. .

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Boken " Hola, Spanska för resan" - Luis Bertoldi, Estela Gil de Bertoldi beställer du själva via Adlibri, Bokus, alt akademibokhandeln.

Tips på vidareutveckling
Vill du prova på ett annat språk? Medborgarskolan har kurser i såväl som Franska och Tyska.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.


Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att studiecirkeln ej kan starta p g a att för få deltagare är anmälda.
INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE.

Medborgarskolan har rätt att ställa in en kurs eller ett evenemang om det inte blivit tillräckligt

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska fortsättning del 1.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska fortsättning del 1!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner