Visa kurser.se som: Mobil

Spanska A1 (fortsättning)

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Sverige har sedan länge haft ett livligt handelsbyte med spansktalande länder och många är de företag som behöver spansktalande personal. Spanska fortsättning är för dig som vill öka/förbättra dina kunskaper i språket!
Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Att upptäcka kulturen kan du göra på många sätt, från att läsa guideböcker till att utforska landet på egen hand. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden.

INNEHÅLL
En fortsättningskurs för dig som vill lära dig att kommunicera bättre på spanska i olika situationer. Mycket fokus på konversation men också en hel del grammatik.

UPPLÄGG
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Förkunskaper motsvarande 1-2 terminers studier i spanska krävs. A1 - på denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare. Om du känner dig osäker på din språknivå så kan du göra ett nivåplaceringstest:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

BRA ATT VETA
Kostnad för kursmaterial tillkommer. Vi använder boken "Hóla - spanska inför resan" samt tillhörande övningsbok som du själv beställer från någon av de olika nät bokhandlare som finns (Bokus, Adlibris etc).

LEDARE
Sakineh Mohammad-H-Zadeh som varit kursledare i spanska och franska vid Medborgarskolan i flera år. Sakineh har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.

Välkomna!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska A1 (fortsättning).

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska A1 (fortsättning)!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner