Inga recensioner än

Spanska A1 fortsättning

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
20 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sverige har sedan länge haft ett livligt handelsbyte med spansktalande länder och många är de företag som behöver spansktalande personal. Spanska fortsättning är för dig som vill öka/förbättra dina kunskaper i språket!
Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Att upptäcka kulturen kan du göra på många sätt, från att läsa guideböcker till att utforska landet på egen hand. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden.

INNEHÅLL:
En fortsättningskurs för dig som vill lära dig att kommunicera bättre på spanska i olika situationer. Mycket fokus på konversation men också en hel del grammatik.

UPPLÄGG:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER:
Förkunskaper motsvarande 1-2 terminers studier i spanska krävs. A1 - på denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare. Om du känner dig osäker på din språknivå så kan du göra ett nivåplaceringstest:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

Kursmaterial:
Kostnad för kursmaterial tillkommer. Vi använder boken "Cominando 1, lärobok inkl. ljud fjärde upplagan 2014" som du själv beställer.
Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.

LEDARE:
Sakineh Mohammad-H-Zadeh som varit kursledare i spanska och franska vid Medborgarskolan i flera år.

Sakineh har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start. Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. Med kallelsen kommer även fakturan på kursavgiften om du inte direktbetalat kursen vid anmälan. I kallelsen följer även information om kursmaterial och eventuella entrékoder.
Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.

Bra att veta:
Efter avslutad kurs kan du får tips av din kursledare om hur du kan fördjupa dina kunskaper.

Vill du anordna en kurs/studiecirkel själv med några vänner, t ex inom språk? Hör av er till oss så kan vi stötta er på olika sätt; med lokal, material osv.

Vi har enskild undervisning i språk, läs mer på webben eller kontakta oss jonkoping@medborgarskolan.se

Ge bort kursen! Du vet väl om att vi har presentkort på kurser? https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/presentkort/

Välkommen!

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 september, 2023

  • Kurs
  • Jönköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A1 fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights