Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs: Abborrfiske 21–24 juni

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
32 timmar
2021-06-21 09:00
3 295 SEK

Kursbeskrivning

Är du intresserad av att få napp när du fiskar abborre? Ta del av tips och råd i teori och praktik fyra heldagar under ledning av vår kunniga kursledare.

Upplägg:

Detta är en sommarkurs som hålls 21–24 juni 9–15. De tre första tillfällena håller vi till i Medborgarskolas lokaler och går igenom bland annat bete, tekniker, utrustning, hantering, fångstfotografering och ekolod. Vid det sista tillfället ses vi ute för att omsätta våra nyvunna kunskaper i praktiken. Fika, grill och båtfärd ingår i avgiften, men du tar själv med dig det du vill grilla till lunch. Eventuell kostnad för fiskekort tillkommer.

 

Målgrupp:

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av fiske, och vill lära dig mer om metoder och tekniker för att utveckla ett hållbart fiske.

 

Kursledare:

Henrik Karlsson är verksam som fiskeguide och har många års erfarenhet av sportfiske. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

Material:

Visst material ingår, men för den praktiska delen behöver du egen utrustning i form av spö och bete.

Anmälan: Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan. 

Bra att veta: Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen. Medtag gärna egen lunch. Tillgång till kyl och mikro finns. Fri parkering 4 timmar, flytta gärna bilen vid lunch.

Vi har bokrabatter för våra kursdeltagare: 6% på bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Mer info om hur du tar del av rabatterna finns i kallelsen.

Vi ser helst att du har fyllt 15 år för att delta, som deltagare måste du kunna delta i undervisningen på egen hand, utan att behöva föräldrastöd.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen med din anmälan!

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs: Abborrfiske 21–24 juni.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs: Abborrfiske 21–24 juni!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner