Skapa fritt med mixed media på höstlovet. För barn och unga från 7 år.

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
7 timmar
Pris
495 SEK
Nästa kurstillfälle
3 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 timmar
Pris
495 SEK
Nästa kurstillfälle
3 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gör något kul och kreativ på höstlovet, och ta chansen att träffa nya kompisar. Under en heldag får du släppa loss skaparglädjen med mixed media.

Innehåll

Har du lust att skapa något med färg och form, men kanske har lite svårt att bestämma dig för vilken typ av färg eller pennor du ska välja? Då kanske Mixed Media är det rätta för dig? I denna workshop blandar vi hejvilt med vattenfärg, akryl, tusch, pappersurklipp mm. Vi målar, tecknar, klipper och limmar. Fokuset ligger enbart på glädjen i att skapa, medan man skapar. Prestation och självkritik lägger vi helt åt sidan. Det ska ju för tusan vara KUL att skapa!

Kursen riktar sig till dig som är från ca 7 år, och passar även utmärkt att gå vuxen och barn tillsammans.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Kursmaterial

Material och fika ingår. Men ta gärna med dig lunch. Kyl och mikro finns.

Kursledare

Janne Karlsson, etablerad illustratör och konstnär med lång erfarenhet av såväl teckning och måleri, som att lära ut detta till andra.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl barnet till kursen, därefter fyller du som betalare och målsman i dina egna uppgifter under annan betalare. Lämna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.

Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 november, 2023

  • Kurs
  • Linköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skapa fritt med mixed media på höstlovet. För barn och unga från 7 år. och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights