Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Jönköping
15 timmar
2019-08-24 10:00
3 500 SEK

Kursbeskrivning

Silversmide helgkurs
Är du sugen på att prova silversmide?
Smyckesdesignern och guldsmeden Anna Fia Sterner håller silversmideskurser i LIGA designs verkstad och lokal i Jönköping, på Tändsticksgränd 20, Tändsticksområdet.
En silversmideskurs är den perfekta presenten till en vän eller till dig själv, ett bra sätt att utforska dina kreativa sidor och träffa nya bekantskaper i en härlig miljö.

INNEHÅLL:
Vi kommer att blanda in lite teori under tiden vi skapar i vår verkstad. Hur mycket man hinner med under helgen är helt individuellt och beroende på vad man tänkt skapa.
På plats finns samtliga verktyg och material som behövs för att kunna skapa det man vill. Är det något speciellt man önskar till kursen mailas det in till info@ligadesign.se så att vi kan beställa det i god tid.
I kurspriset ingår även 30 g silver i plåt och plans. Extra material och beställningar betalas på plats.

UPPLÄGG:
Klockan 10.00 på lördagen träffas vi för att starta helgen tillsammans, mitt på dagen tar en välförtjänt paus med lyxig lunch i vårt showroom med mat från Restaurang Tegel. Dagen avslutas klockan 17.
Vi möts upp igen på söndagen med start klockan 10.00 och fortsätter med vårt skapande till 1.00 då vi knyter ihop säcken och avslutar helgens kurs.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper behövs innan kursen, men det är ju såklart en fördel. Vi lägger upp helgen efter gruppens kunskap och tempo så att alla får en trevlig upplevelse.

KURSLEDARE:
Anna Fia Sterner har sedan barnsben varit med i hennes mammas guldsmedsmästare Karin Gustavssons verkstad. Idag skapar hon smycken i verkstaden och har återförsäljare runt hela världen. Smyckena har synts flitigt i media och varumärket växer i rasande fart, nu senast på Sabina Ddubma i så mycket bättre, Renee Nyberg och Nikki Amini.
För att läsa mer om LIGA design och för inspiration se:
http://ligadesign.se
eller gå in på instagramkontot ligadesign.se

BRA ATT VETA:
Kursen är i LIGA designs verkliga verkstad på Tändsticksområdet. Du kommer att få arbeta som en riktig silversmed med alla de verktyg och material det innebär.

Nya daatum kommer!

Anmäl gärna ditt intresse!

Välkomna!

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Silversmide.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Silversmide!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner