Visa kurser.se som: Mobil

Salsa Lady styling fortsättning

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
12 timmar
1 250 SEK

Kursbeskrivning

Salsa Lady styling fortsättning.

INNEHÅLL OCH MÅL
Lady styling är ett komplement till parsalsan där vi jobbar med koordination och rytmik. Här går vi igenom teknik för salsasteget, armar, höfter, axlar, torso, kroppshållning, body rolls och att röra oss smidigt och kvinnligt. Vi tränar de mer feminina rörelserna och styling i salsa genom stegkombinationer, så kallade shines, som vi sedan lägger ihop i slutet av varje lektion.

FÖRKUNSKAPER
Alla över 18 år är välkomna!
Du bör ha dansat Salsa två terminer eller mer då detta är en fortsättningskurs

KURSLEDARE
Monica Bardoczi
Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin lady styling. Hon är koreograf och ledare för en dansgrupp som heter Salsa Caché. Tillsammans med sin grupp brukar hon visa upp koreografierna på olika tillställningar.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula. EJ uteskor då det skadar dansgolvet.

På Sportlov och Påsklov är det ingen dansundervisning om inte ledaren har meddelat annat.

Vårterminen har 14 kurstillfällen där de två sista lektionerna är genrep den 2/5 och föreställning den 3/5 på Jönköpings Teater om ledaren väljer att ha med gruppen. Om inte så är det 12 kurstillfällen. Biljetter finns på www.jkpg.com en månad före uppvisningen. Begränsat antal biljetter är 2-4 per elev
Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkomna!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Salsa Lady styling fortsättning.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Salsa Lady styling fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner