Visa kurser.se som: Mobil

Ryska Nybörjare

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
2019-08-21 19:15
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Medborgarskolan ger dig möjligheten till en mer meningsfull vistelse utomlands. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär lär du dig språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små.
Det ska vara lustfyllt att lära sig ett nytt språk – medan surret av ord steg för steg förvandlas till begripliga meningar.

I Ryska för nybörjare får du lär känna grunderna i det ryska språket med fokus på att lära dig kommunicera med enkla fraser. Ryska talas av 140 miljoner människor i Ryssland och är dessutom andraspråk för invånare i östra Europa.

INNEHÅLL
Ryska för nybörjare är första steget mot målet att kunna göra dig förstådd och förstå vad andra säger på ryska. Grundkursen innehåller alfabetet, grunderna i uttal, grammatik samt kommunikationsövningar för olika vardagliga situationer.

UPPLÄGG
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor. Möjlighet till förlängning med 5 tillfällen. Redan från början tränar vi på att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Kursen följer deltagarnas önskemål och behov.

KURSMATERIAL
Med kursmaterialet som stöd arbetar du med övningar av olika slag och tränar på att använda vardagsspråket. Kostnaden för materialet tillkommer och kan beställas på webben:
www.bokus.com/bok/9789147078967/mozjno-textbok-ryska-steg-1-2/ (textbok) "MOZHNO steg 1-2"
www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9147078979 (övningsbok) "Raz, dva, tri 1".
Viss material får du från din kursledare.

LEDARE
Olga Gustafson. Olga är ryska, har i grunden en kandidatexamen i ekonomi åtföljd av fördjupning inom företagsekonomi, och administration samt utbildning till rysk språklärare.Hon har bott många år i Sverige och är van att leda och lära ut.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ryska Nybörjare.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ryska Nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner