Inga recensioner än

Prova på Friluftsmåleri i en dag och locka fram din skaparglädje i en inspirerande natur!

Längd
4 timmar
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Friluftsmåleri - Måla eller teckna ute i det fria och fånga naturens stämning i stort och smått!

Kursen Friluftsmåleri endags kurs är riktad till alla som vill släppa loss skaparglädjen med måleri och teckning ute i det fria, under den sköna sommarhimlen och samtidigt lära sig lite mer om valörer, färg/formlära, djup och komposition i bilden och bli guidad under denna inspirerande dag av en yrkesverksam konstnär och erfaren lärare i konst!

Mål
Under kursens gång kommer du utveckla kännedomen om den konstnärliga arbetsprocessen och konstseendet. Vi kommer att prata om ytor och hur viktigt det är att förenkla former vi ser i naturen och hur man fångar stämningsvalörerna i landskapet på ett realistiskt och naturligt sätt. 


Plats
Linnéparken Växjö stadspark


Antal tillfällen
1

Om ledaren
Milica Lazarevic är född i Halmstad och är numera bosatt i Växjö. Hon är yrkesverksam konstnär och med en magisterexamen i fri konst med inriktning i måleri från Konstuniversitetet i Belgrad. ​Hon har stor erfarenhet av att undervisa och handleda inom konst på många olika kunskapsnivåer och som lärare i konst försöker hon förstå var varje deltagare befinner sig i sin utveckling och anpassa lärandet till varje individs målsättningar. 


Förkunskaper
Lärandet är individuellt och utgår från din egen kunskapsnivå. Denna kurs är anpassad för både nybörjare och dig som redan målar men behöver handledning för att utvecklas vidare i ditt konstutövande. 

Kursmaterial
Eget material. Deltagarna får prova sig fram med sina egna olika konstmaterialer som är fritt att välja på som kol, blyerts, tuschpennor, akryl, pastellkritor, vattenfärger på papper eller duk. Medtag gärna eget fika!


Bra att veta
Kursen kan komma att ställas in om det inte är tillräckligt många deltagare. 
Du får en kallelse 1-2 veckor innan kursstart.
Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Medborgarskolan:
vaxjo@medborgarskolan.se

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 juni, 2023

  • Kurs
  • Växjö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Prova på Friluftsmåleri i en dag och locka fram din skaparglädje i en inspirerande natur! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights