Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Poledance Nivå 2 från 14 år

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
16 timmar
1 600 SEK

Kursbeskrivning

POLEDANCE NIVÅ 2 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar dans med akrobatik. De senaste åren har Pole dance ökat i popularitet världen över och är en dansform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält dansspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)
UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 2, som motsvarar en nivå där du passerat nybörjarnivå (nivå 1). Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

 

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 2 och har gått minst en kursomgång eller har förkunskaper i poledance. Du bör behärska övningar som bl a Front/Back hook spin, Fireman spin och Attitude spin.

KURSLEDARE
Maria Almroth har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat brottning under många år både som aktiv, ledare och även tävlat i brottning. Maria är utbildad barn- och ungdomsspecialistundersköterska och jobbar på Ryhov. Hon är gift och har två barn, brinner också för djur och natur. Maria har tidigare haft Pole dance-klasser här på Medborgarskolan och hon är varmt välkommen tillbaka till oss.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

 

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Poledance Nivå 2 från 14 år.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Poledance Nivå 2 från 14 år!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner