Visa kurser.se som: Mobil

Poledance Nivå 1-2 (nyb/forts) från 14 år 6ggr kurs

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
12 timmar
1 200 SEK

Kursbeskrivning

POLEDANCE/STÅNGDANS NIVÅ 1-2 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält träningspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med övningar på stången, som vi sätter ihop till enklare kombinationer och koreografi till musik. Vi kombinerar snurrar med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER

Den här kursen är för dig som är på nivå 1 (nybörjare), nivå 2 eller har lite förkunskaper i poledance.

KURSLEDARE

Maria Almroth har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat brottning under många år både som aktiv, ledare och även tävlat i brottning. Maria är utbildad barn- och ungdomsspecialistundersköterska och jobbar på Ryhov. Hon är gift och har två barn, brinner också för djur och natur. Maria leder klasser i Pole dance på Medborgarskolan och vi är glada att ha henne hos oss.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA

OBS! Du som redan dansar Pole dance hos oss har 20% rabatt på denna kurs. Lämna en kommentar i noteringsfältet så drar vi av på din avgift
Dusch och omklädningsrum finns.
 
På påsklovet är det ingen undervisningär  om inte ledaren meddelat annat.
Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Poledance Nivå 1-2 (nyb/forts) från 14 år 6ggr kurs.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Poledance Nivå 1-2 (nyb/forts) från 14 år 6ggr kurs!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner