Visa kurser.se som: Mobil

Pole dance Nivå 3-4 Styrka & Stretch 6 ggr kurs

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
12 timmar
1 200 SEK

Kursbeskrivning

POLEDANCE/STÅNGDANS NIVÅ 3-4 Styrka & Stretch FÖR UNGDOM/VUXEN

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 3 och eventuellt nivå 4, som motsvarar mellanavancerad nivå. Vi jobbar främst i statisk stång, med mer styrkekrävande kombinationer, men vi gör också en hel del övningar utan stång. Vi värmer upp ordentligt, jobbar med rörlighetsövningar samt stretchar. Det är inte lika mycket fokus på koreografi och dans i denna klass som det ofta är i de mer traditionella klasserna, men det kan förekomma. Detta är en bra klass för dig som vill bygga upp styrka i poledance eller gå en extra klass i veckan.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 3 i poledance och har passerat nivå 1 (nybörjare) och nivå 2. Vi ser gärna att du är bekväm med övningar som bland annat Climb, Figurehead och Inside/Outside leg hang.

KURSLEDARE
Johanna N. de Agé har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat kampsport under 6 år, utbildat sig inom fysiologi och anatomi och de senaste 7 åren tränat Poledance och Crossfit.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Poledance-kläder är optimalt, så du kan testa alla övningar och får bra grepp mot stången.

BRA ATT VETA

OBS! Du som redan dansar Pole dance hos oss har 20% rabatt på denna kurs. Lämna en kommentar i noteringsfältet så drar vi av på din avgift
Dusch och omklädningsrum finns.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pole dance Nivå 3-4 Styrka & Stretch 6 ggr kurs.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pole dance Nivå 3-4 Styrka & Stretch 6 ggr kurs!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner