Visa kurser.se som: Mobil

Piano - enskild undervisning, barn 5-10 år

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Finspång
8 timmar
2 400 SEK

Kursbeskrivning

Individuell undervisning i piano från nybörjare till avancerad nivå.

Tillsammans med din pianolärare utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Vi går igenom grundläggande notläsning och ackordens uppbyggnad. Du kommer att lära dig grunderna för att kompa och spela melodier. Vi går också igenom grundläggande pianoteknik som t ex fingersättning och pedalspel. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. För de yngsta barnen så kompletteras undervisningen med träning i rytmik och vi kan även öva på andra instrument än piano för att utveckla känslan för musiken.

UPPLÄGG
Lektionstiden är 30 minuter för barn 5-10 år. Ni träffas 8 veckor i rad på samma dag och tid. Undantag för röda dagar och helgdagar. Tidpunkten bestäms gemensamt av dig och läraren. Undervisningen sker i lugn hemmamiljö hos läraren.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv på en mer avancerad nivå.

KURSMATERIAL
Eleven ansvara själv för inköp eller utskrift av noter. Tillsammans med läraren diskuterar man fram vad som kan vara lämpliga noter.

KURSLEDARE
Evgeniya Nilsson har spelat piano sedan mycket tidig ålder och hon har en gedigen pianoutbildning från sitt hemland Ryssland. Hon har i många år undervisat både små barn och vuxna - allt från nybörjare till avancerad nivå. Evgeniya kom till Sverige för tio år sedan och hon har bland annat arbetat på Kulturskolan i Finspång. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt pianospelande. Meddela kursadministrationen eller kursledaren så hjälper vi dig.

BRA ATT VETA
Efter anmälan blir du kontaktad för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. För barn under 18 år måste en målsman stå som betalare. Anmäl barnets uppgifter som deltagare och fyll senare i målsmans uppgifter under rubriken annan betalare.

Om man är förhindrad eller måste ändra tid för en sammankomst så behöver vi ha besked om detta senast 24 timmar innan avsatt tid. I annat fall så anses sammankomsten förbrukad. Vid händelse av att kursledaren är sjuk eller att Medborgaskolan ställer in en sammankomst så ska den sammankomsten alltid tillgodoräknas deltagaren och tas igen vid överenskommet tillfälle. Meddelande om frånvaro lämnas i första hand direkt till kursledaren alternativt till kontaktpersonen på kontoret.

Vill du delbetala kursen? Skriv i så fall i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Piano - enskild undervisning, barn 5-10 år.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Piano - enskild undervisning, barn 5-10 år!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner