Visa kurser.se som: Mobil

Paellakväll - laga riktig paella!

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
4 timmar
2019-05-16 17:30
450 SEK

Kursbeskrivning

Kom på en paellakväll hos Medborgarskolan. Ta med vännerna, kollegorna eller din partner!

Överraska din familj eller kompisar med en härlig paella - tillsammans med en ledare från Kanarieöarna får du inspiration till spansk mat! Under en kväll lagar vi riktig paella tillsammans på samma sätt som man gör i Spanien. Paella är en nationalmaträtt som är en del av spansk kultur. Vi börjar med paella broth (boujon) och efter det gör vi spansk omelett eller flan till efterrätt.

Paella är mycket mer än vad svenskar tror och man kan variera paellan t ex med fisk eller kött på lite olika sätt med färger och smaker!

LEDARE
Acaymo Alamo som jobbat inom turism och restaurang sedan barnsben då hans farbror äger en restaurang på Gran Canaria. Han har arbetat som kock i Spanien, England och Sverige. Acaymo tar dig med på en mental resa till soliga Kanarieöarna under en kväll!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

UPPLÄGG
Kursen är ett tillfälle mellan kl 17.30-20.30 i Medborgarskolans stora nya kurskök på Collegium i Mjärdevi.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs, du är nybörjare i köket eller nyfiken på paella!

KURSMATERIAL
Kostnad för råvaror tillkommer med ca 120 kr som erläggs kontant eller via Swish direkt till ledaren.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA
Är ni en arbetsgrupp som vill boka in en kurs vid annat tillfälle? Hör av er med antal deltagare och önskemål så skräddarsyr vi.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Paellakväll - laga riktig paella!.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Paellakväll - laga riktig paella!!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner