Visa kurser.se som: Mobil

Matlagning för nybörjarkocken

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
20 timmar
2019-10-01 18:00
1 595 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Detta är en matlagningskurs för dig som vill lära dig laga mat från grunden! Kursen går varannan vecka fem tillfällen. 

Vi lagar maten under lättsamma former i mindre grupper och avnjuter den tillsammans. Du lär dig såsernas ABC och får goda råd om hur man väljer livsmedel och hanterar olika råvaror. Här är det fokus på god maten från grunden, hur man lagar den snabbt, lätt och gott och i vilken ordning allting ska lagas för att bli färdigt i rätt tid och få bästa resultat. Du får även lära dig en del knep i köket.
Vi erbjuder en kväll med fågel, en med fisk, en med korv och en med kött samt en kväll som vi lämnar öppen. Till detta lagar vi passande såser och tillbehör.

UPPLÄGG
Vi träffas varannan tisdag jämna veckor, fem tillfällen

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs, du är nybörjare i köket!

KURSMATERIAL:
Matkostnad 150 kr per gång som erläggs kontant direkt till ledaren.

KURSLEDARE:
Carina Karlsson.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA:
Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

Vi reserverar oss för att vi kan komma att behöva ställa in kursen vid för få anmälningar, ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen blir av.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matlagning för nybörjarkocken.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Matlagning för nybörjarkocken!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner