Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Mat för fest och högtider

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
16 timmar
2020-09-26 09:00
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Tycker du om att bjuda till middag vid högtider och fest? Har du ett genuint matintresse och vill lära dig mer om hur du bygger en festmiddag från grunden, hur du väljer närodlade råvaror efter säsong och hur du kombinerar mat och dryck? Detta är kursen du väntat på!

Under en lång och intensiv helg får du lära dig bra matlagning från grunden. Tillsammans diskuterar vi matfilosofi och bygger en festmiddag från grunden. Vi lär oss mer om lokalt närodlade råvaror, och hur vi bäst väljer dem efter säsong. Vi gör också en djupdykning i konsten att kombinera mat och dryck, och vi kommer att ägna en del av tiden åt dryckesproving. Allt från bordsvatten och flädersaft till starkare drycker kan förekomma. Ange därför gärna vid anmälan om du endast önskar alkoholfria alternativ. Det här är kursen för dig som älskar att laga mat och önskar utveckla dina kunskaper ytterligare!

UPPLÄGG
Vi träffas helgen 26-27/9 klockan 9-18 i vårt kurskök i Medborgarskolans lokaler på Collegium Teknikringen 7.

MÅLGRUPP
Den här kursen vänder sig i första hand till dig som är van vid att laga mat och önskar lära dig mer om hur du kan bygga en festmiddag från grunden.

ÖVRIG INFO
Ange eventuella allergier i meddelandefältet, samt om du önskar enbart alkoholfri dryck.

MATKOSTNAD
Kostnad för mat och dryck 350 kr/deltagare tillkommer till kursavgiften och betalas direkt till ledaren, kontant eller Swish.

KURSLEDAREN
Magnus Ulvan är utbildad kock med lång erfarenhet, som drivit flera egna restauranger, bland annat Matkultur och Hagdahls Kök.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA:
Vid för lågt deltagarantal förbehåller sig Medborgarskolan att ändra datum eller ställa in kursen. Kursavgifter återbetalas då till kunden.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mat för fest och högtider.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mat för fest och högtider!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner