Visa kurser.se som: Mobil

Måla med olika tekninker

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
24 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Introduktion till olika tekniker, material och sätt att måla på . Att teckna eller måla bygger på skaparglädje och det är roligt att kunna måla det man ser. Vem som helst kan faktiskt lära sig. Med lite hjälp, tips och övning kan du bli hur bra som helst. En kurs för både nybörjare och mer erfarna.

INNEHÅLL:
Denna kursen är riktad till alla som vill lära sig eller bli bättre på att måla med Oljemålning, Akryl, Teckning eller Akvarell. Teckna eller måla i den teknik och material du själv väljer och låt bilden ta den tid den tar. På vägen får du råd om komposition, färgblandning och material osv. Du får hjälp med inspiration och att hitta rätt känsla.

UPPLÄGG:
8 träffar mellan kl 18.00-20.15 . En stor del av undervisningen bygger på individuell handledning.

FÖRKUNSKAPER:
Du kan vara nybörjare så väl som en del erfarenhet av att måla sedan tidigare.

KURSMATERIAL:
Ta med fantasi, idéer och material! Kursmaterial köper och väljer du själv efter vilket område du önskar jobba med. Tips och råd får du självklart av Rune som har stor erfarenhet och kunskap inom området.

KURSLEDARE.
Rune Andersson: Har studerat konstvetenskap vid Lunds Universitet. Under 10 år studerade han olje målningar för Zage Johansson där han även gick en sommarkurs vid Konstfack.
Rune har deltagit i utställningar i Los Angeles, Damaskus, Havanna och Managua. Här i Jönköping kan man se Runes konstverk på A 6 köpcenter ( från medeltid till sedeltid) och i Studion på kultur huset. Han har under många år gjort dockor, dekor och affischer åt kultur föreningen Sticket. Rune har även varit ledare för ett antal cirklar tidigare men kom till oss under hösten 2016 där han snabbt blev mycket omtyckt av våra deltagare.

Varmt Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla med olika tekninker.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla med olika tekninker!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner