Lär dig krokning17 oktober

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
3 timmar
Pris
295 SEK
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
295 SEK
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Du har säkert provat på både stickning och virkning, men vet du vad krokning är? Krokning, afghansk virkning eller tunisisk virkning som det också kallas, är en föregångare till både stickning och virkning, och kan användas för att skapa allt från klädesplagg, vantar och sockor till skurtrasor och filtar.

Upplägg

Vi träffas torsdag 17 oktober klockan 18-20.30 och lär oss grunderna i krokning. I denna workshop får du lära dig tekniken och får en introduktion till vad som är möjligt att skapa med krokning.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kursen riktar sig till nybörjare som vill lära sig grunderna i krokning.

Material

Material tillkommer och kommer finnas att köpa på plats, ca 50 kronor per person.

Kursledare

Alexander Gårdhagen.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 oktober, 2024

  • Kurs
  • Linköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig krokning17 oktober och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights