Lär dig göra en äkta napolitansk pizza!

Medborgarskolan Öst, i Västervik
Längd
4 timmar
Pris
990 SEK
Nästa kurstillfälle
30 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
990 SEK
Nästa kurstillfälle
30 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en workshop där du lär dig göra en napolitansk pizza från grunden - i sällskap med Västerviks lokala kock Raymond Hanna!

 

Innehåll

Har du någonsin haft en dröm om att få åka på semester till Italien för att ta del av dess rika kultur, natur, historia och (inte minst) mat? Då har vi någonting för dig! Under en workshop med Raymond Hanna får du nämligen chansen att lära dig laga napolitansk pizza, alldeles från grunden!

Den napolitanska pizzan är berömd för dess textur och smak. Den må ha få ingredienser, men låt dig inte luras! Tekniken spelar en stor roll här, och under workshopen kommer du få professionell coachning längs vägen.

Ta med dig en vän, familjemedlem eller hjärtevän för en eftermiddag i Raymonds matstudio med mat, glädje och gott sällskap! Detta är också perfekt att ge någon i present! 

För vem?

Alla som är 13 år och äldre är välkomna. Inga förkunskaper krävs. Det enda som efterfrågas är nyfikenhet och ett glatt humör!

 

Kursledaren

Raymond Hanna är en lokal kock i Västervik med lång erfarenhet i branschen. Raymond har tidigare bland annat varit kökschef på Västervik Resort, och är för tillfället styrelsemedlem i Svenska Kockars Förening. Han är sedan sommaren 2022 ägare till den nyöppnade matstudion "Smak" i Västervik, i vilken workshopen kommer att äga rum. Raymond brinner för matlagning och strävar konstant efter att hitta kreativa sätt att utveckla sättet vi lagar mat på med hjälp av ekologiska och närproducerade produkter. Raymond är mycket angelägen om att dela med sig av sina kunskaper med andra.

Alla ledare inom Medborgarskolan genomgår en ledarskapsutbildning.

 

Kursmaterial

Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften. Inga ytterligare kostnader tillkommer. Recept och eventuella matrester tar man med sig hem om man vill.

 

Bra att veta

  • Om det finns matintolerans och/eller allergi så anpassar vi detta under kurstillfället. Vänligen meddela om detta behöver anpassas vid anmälan.
  • Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
  • Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig här

 

Rabatt på böcker

Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

 

Om folkbildning

En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. Folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 september, 2023

  • Kurs
  • Västervik

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig göra en äkta napolitansk pizza! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights