Kulturnatten: Virka egna ansiktspads eller en egen disktrasa

Medborgarskolan Öst, i Norrköping
Längd
3 timmar
Pris
95 SEK
Längd
3 timmar
Pris
95 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Virka något fint, användbart och hållbart på kulturnatten!

Innehåll

Lär dig grunderna i att virka ansiktspads eller en disktrasa i ett lugnt tempo. Du väljer själv vilken produkt du vill tillverka. Material ingår. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Kursmaterial som garn och virknål ingår i kursavgiften. 

Upplägg

  • Vi träffas på Medborgarskolans lokal på lördag den 30:e september kl. 10:30-12.
  • Te och kaffe ingår 

Kursledare

Kursledaren är Emelie Johansson. Virkning har haft en del i mitt liv ända från barndomen, då jag brukade sitta hos farmor och lära mig nya mönster. På senare tid har dock intresset ökat för mer udda projekt; bläckfiskmössor, halsdukar med fjäll, fuskpälskappor och uggleväskor är några exempel. 
Jag vill ständigt lära mig mer och utvecklas inom denna fantastiska skaparmetod. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

  • Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus.
  • Läs mer under förmåner. https://www.medborgarskolan.se/formaner/

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kulturnatten: Virka egna ansiktspads eller en egen disktrasa och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights