Visa kurser.se som: Mobil

Koreanska nybörjare

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Du lär känna språket och även en del av den kultur där språket talas.

INNEHÅLL:
Koreanska talas i världen av drygt 80 miljoner människor. I Sverige har koreanskan även blivit ett populärt språk under de senaste åren till följd av bland annat Sydkoreas starkare roll i världsekonomin och teknologiskt. I våra grundkurser lär du dig hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Tonvikten ligger dock på det talade språket.

UPPLÄGG:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE:
Douglas Nord: Han har bott i Sydkorea och studerat det Koreanska språket under lite mer än ett och ett halv års tid och har under sin tid där fallit för språket, människorna och kulturen.
Idag så studerar han på högskolan i Jönköping men längtar tillbaka till Sydkorea och dess alla upplevelser. Han finner stor glädje i att dela med sig av sin erfarenhet och hoppas att väcka ett lika stort intresse för den otroliga kulturen som finns och det vackra språk som talas på Korea halvön i nordöstra Asien.
Med hjälp utav tidigare erfarenheter av att lära sig ett språk så annorlunda det Svenska språket så hoppas han kunna föra vidare sina kunskaper till alla som är intresserade av det Koreanska språket.
Han är har uppnått nivå 4 utav 6 på Yonsei Universitys språkinstitut, ett institut som anses vara Sydkoreas främsta.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Koreanska nybörjare.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Koreanska nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner