Kom i gång och måla!

Längd
4 timmar
Pris
400 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
400 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Varför inte måla av ditt favoritfoto eller låt fantasin flöda fritt i akvarell eller akryl. Ta chansen i höst och var med på denna prova på dag!

Ta chansen och kom i gång att måla! Tillsammans med yrkesutövande konstnären Milla  kommer du på den här dagen få kunskap inom färglära, lära dig teknikens grunder, smarta färgblandningar och släppa loss din skaparglädje, kanske du har ett fint foto som du vill måla av eller låt fantasin få skapa motivet!

Tid
Söndag 8 okt, kl 13-16

Plats
Medborgarskolan, Vintervägen 2 Växjö


Förkunskaper
Lärandet är individuellt och utgår från din alldeles egna kunskapsnivå, anpassat för både nybörjare och dig som redan målar men behöver handledning för att utveckla vidare din konst.

Kursmaterial
Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Deltagarna tar själv med sig eget material som valfria kulörer i vattenfärg eller akryl, en rund och en flat pensel, nr 2, 4 eller 6. Papper är billigare och går bra för både akvarell och akrylmålning men vill man ha pannå eller duk till akrylfärgen går det lika bra.
Kursledaren kontaktar dig före kursstart för lite tips och råd kring kursmaterialet som kan vara bra att veta. 

Presentation av kursläraren
Milica Lazarevic är född i Halmstad och är numera bosatt i Växjö. Hon är yrkesverksam konstnär med en magisterexamen i fri konst med inriktning i måleri från Konstuniversitetet i Belgrad. ​Hon har stor erfarenhet av att undervisa och handleda inom konst på många olika kunskapsnivåer. Hon var från 2014–2021 verksam som lektor och undervisade i kurserna Teckning och Måleri på   Konstuniversitet i Belgrad. Milla har tilldelats ett flertal priser och stipendier för sina verk. Som lärare i konst försöker hon förstå var varje deltagare befinner sig i sin utveckling och anpassa lärandet till varje individs målsättningar.

Bra att veta
Vi reserverar oss för ev framflyttad kursstart eller inställd kurs pga för få deltagare.
Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt. 
Du får alltid en kallelse innan kursen startar. 


Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 oktober, 2023

  • Kurs
  • Växjö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kom i gång och måla! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights