Visa kurser.se som: Mobil

Knyppling Tisdagar

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
21 timmar
995 SEK

Kursbeskrivning

Pröva en fängslande hantverksteknik – lär dig knyppla!

INNEHÅLL:
Lär dig Vadstena knyppling med de stiliserade blommorna och bladen. Vi lär oss de grundläggande teknikerna och går från enkla spetsar till mer avancerade.

UPPLÄGG:
Kursen äger rum på tisdagar jämna veckor med start Alltså varannanvecka kurs. Totalt 7 tillfällen.

FÖRKUNSKAPER:
Kursen av avsedd både för nybörjare och deltagare med tidigare erfarenhet.

LEDARE:
Karin Svensson: Som har lång erfarenhet inom knyppling. Hon har varit ledare hos oss på Medborgarskolan nu i 25 år.

Karin har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ledar utvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA:
Har du ingen dyna så måste du meddela Medborgarskolan. Dynor finns att hyra.

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pg a för få anmälda. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start. Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. Med kallelsen kommer även fakturan på kursavgiften om du inte direktbetalat kursen vid anmälan.

Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.

Anpassning efter Corona pandemin:
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser för att upprätthålla social distans. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring tex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen och vid minsta symptom ber vi dig att stanna hemma.

 

Välkommen .

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Knyppling Tisdagar.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Knyppling Tisdagar!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner