Visa kurser.se som: Mobil

Klapp & Klang 3-6 år

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
13 timmar
1 130 SEK

Kursbeskrivning

KLAPP & KLANG (fd DANS & LEK)

En rolig och busig kurs för de minsta som älskar att dansa, musicera, spela teater och sjunga!

INNEHÅLL OCH MÅL
På ett roligt och lek fullt sätt introducerar vi dansen, teatern och musiken för de minsta barnen. De utvecklar sin motorik, rytmkänsla och att samverka i grupp med andra barn.

UPPLÄGG
Vi leker pedagogiska lekar inom musik, sång och teater där barnen får uttrycka sig i dessa konstnärliga uttryck tillsammans. Vi gör enkla dans lekar och rörelseträning så barnen lär sig att samarbeta i grupp och följa sin lärare.

FÖRKUNSKAPER
Både du som har dansat innan och du som är nybörjare är välkommen.

KURSLEDARE

Filippa Hugosson

Filippa var fyra år när hon började att dansa på Medborgarskolan och där startade hennes intresse för dans. Intresset fortsatte in på högstadiet och efter gymnasiet utbildade hon sig på musikteaterskolan i Bjärnum. Den senaste terminen har Filippa jobbat som dans- och teaterpedagog på Kulturskolan i Habo. Hon brinner för att skapa och vara kreativ och genom att lära ut det hon älskar mest av allt, växer både hon och eleverna.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledar utvecklings program som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
På Sportlov och påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.
 
Vårterminen har 13 kurstillfällen för klapp & klang där ett tillfälle är  föreställningstillfälle den 4/5 på Jönköpings Teater. Biljetter finns på www.jkpg.com en månad före uppvisningen. Begränsat antal biljetter är 2-4 per elev

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klapp & Klang 3-6 år.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klapp & Klang 3-6 år!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner