Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Linköping
44 timmar
2 895 SEK

Kursbeskrivning

Att arbeta med lera är ett av de äldsta uttrycken för mänsklig skaparglädje! Du får möjlighet att prova olika metoder att forma leran på.

INNEHÅLL
Vi kavlar ringar, drejar och skulpterar. Du får se hela arbetsförloppet från rå lera till det färdigbrända glaserade vackra godset. Alla kan skapa vackra ting i keramik.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs för att delta i kursen. Kursen vänder sig både till nybörjare och till mer erfarna deltagare. Kursen passar både nybörjare som får lära sig grundtekniker och mer avancerade deltagare som får handledning på sin nivå.

KURSLEDARE: Anna-Lena Asklund är keramiker med många års erfarenhet av att leda kurser på Medborgarskolan.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

KURSMATERIAL
Materialavgift för lera tillkommer med 55 kr/kg. I priset räknas även kostnad för glasyr och bränningar. Materialavgiften faktureras efter avslutad kurs.

BRA ATT VETA
Ta på oömma kläder.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.


ANMÄLAN OCH KALLELSE Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Keramik.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Keramik!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner