Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Jönköping
28 timmar
1 390 SEK

Kursbeskrivning

Jazzdansen har sina rötter i afrikansk dans och är också grunden för dagens showdans.

INNEHÅLL OCH MÅL
Jazzdans är en blandning av olika musikstilar och kan dansas till allt från långsam soul till den senaste trendmusiken, Den används ofta i musikvideos och musikaler.
Tekniken bygger på rytmkänsla, smidighet, koordinationsförmåga och balans.

FÖRKUNSKAPER
Alla över 25 år är välkomna!
Dansvana av t.ex. jazz ,modern eller balett är en fördel.

KURSLEDARE
Maria Ljung.
Maria har dansat på Medborgarskolan sedan hon var väldigt liten. Hon har varit en av deltagarna i Medborgarskolans Repertoargrupp Impuls i flertal terminer, efter estetisk linje flyttade hon till Stockholm för Balettakademien och senare Danscenter, nu gläds vi åt att ha Maria tillbaka hos oss som ledare !

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympa skor (inomhusskor).

På Sportlov och påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat. 
Vårterminen har 14 kurstillfällen där de två sista lektionerna är genrep den 3/5 och föreställning den 4/5 på Jönköpings Teater. Biljetter finns på www.jkpg.com en månad före uppvisningen. Begränsat antal biljetter är 2-4 per elev

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jazz 25 +.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Jazz 25 +!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner