Visa kurser.se som: Mobil

Italienska Nybörjare

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Är du sugen på att vandra längs kanalerna i Venedig eller njuta av alla historiska platser i Rom. Kanske en shoppingresa till Milano eller en matresa till Apulien, Toscana eller Umbrien?
Oavsett så kan du genom en språkkurs på Medborgarskolan få möjlighet till en mer meningsfull vistelse i vackra Italien. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss.
La vita è bella – Livet är underbart!

INNEHÅLL
Vi arbetar med grunderna i italienska språket och lär genom enkla tal- och hörövningar. Fokus är hela tiden på det praktiska, dvs hur du använder och får nytta av språket. Du får träna vokabulär, konversation och uttal och grammatiken finns hela tiden med som en bas. Vi talar om maten, Italiens vackra städer och deras historia och om platser du måste upptäcka. Detta tror jag passar dig som nybörjare och som vill lära dig grunder. Vi arbetar alltid i små grupper.
Italienska är ett vackert och gammalt språk. Kunskap om det öppnar dörren till ett universum fullt av konst, kultur, vetenskap, historia.

UPPLÄGG
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper. Detta är en kurs på total grundnivå.

KURSMATERIAL
Kursledarens eget material.

KURSLEDARE
Luca Lupo är från Milano i Italien som flyttade till Sverige 2009. Han har en examen i statsvetenskap men har arbetat som italiensklärare de senaste 6 åren. Han har också varit reseledare i norra Italien. Luca undervisar olika grupper i och runt omkring Jönköping men håller också i distanskurser. Hans lektioner är intressanta och lärorika. De bygger mycket på konversation och olika talövningar och man får på så vis lära språket på ett lättsamt sätt. Luca är duktig och kunnig i italiensk kultur och historia och under lektionerna ägnas ofta en del åt att prata om och diskutera den italienska världen.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledarutvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska Nybörjare.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska Nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner