Visa kurser.se som: Mobil

Italienska A1 (Fortsättning)

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Är du sugen på att vandra längs kanalerna i Venedig eller njuta av alla historiska platser i Rom. Kanske en shoppingresa till Milano eller en matresa till Apulien, Toscana eller Umbrien?
Oavsett så kan du genom en språkkurs på Medborgarskolan få möjlighet till en mer meningsfull vistelse i vackra Italien. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss.
La vita è bella – Livet är underbart!

INNEHÅLL
En fortsättningskurs i italienska för dig som har studerat italienska under en termin i studiecirkel, ca 20 studietimmar, eller har motsvarande kunskaper.
Vi fortsätter med basgrammatik-och ordförråd. Mycket muntlig träning i form av dialoger och rollspel.
Italienska är ett vackert och gammalt språk. Kunskap om det öppnar dörren till ett universum fullt av konst, kultur, vetenskap och historia.

UPPLÄGG
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Har tidigare gått kursen för nybörjare eller viss erfarenhet sen tidigare. A1 - på denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare. Om du känner dig osäker på din språknivå så kan du göra ett nivåplaceringstest:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

KURSMATERIAL
Kursledarens egna material

BRA ATT VETA:
Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

LEDARE
Luca Lupo är från Milano i Italien som flyttade till Sverige 2009. Han har en examen i statsvetenskap men har arbetat som italiensklärare de senaste 6 åren. Han har också varit reseledare i norra Italien. Luca undervisar olika grupper i och runt omkring Jönköping men håller också i distanskurser. Hans lektioner är intressanta och lärorika. De bygger mycket på konversation och olika talövningar och man får på så vis lära språket på ett lättsamt sätt. Luca är duktig och kunnig i italiensk kultur och historia och under lektionerna ägnas ofta en del åt att prata om och diskutera den italienska världen.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledarutvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska A1 (Fortsättning).

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska A1 (Fortsättning)!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner