Informationsträff om att bli utbytesstudent eller värdfamilj

Medborgarskolan Öst, i Norrköping
Längd
2 timmar
Pris
0 SEK
Längd
2 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Informationsträff om att bli utbytesstudent, värdfamilj eller volontär

Är du nyfiken på världen? Vill du lära dig mer om andra kulturer? Välkommen på infomationsmöte med AFS om att bli utbytesstudent, värdfamilj eller volontär.

I samarbete med Medborgarskolan bjuder AFS in till en träff där vi berättar mer om vad det innebär att vara utbytesstudent, värdfamilj och volontär här i Sverige med oss. Du får bl.a. träffa volontärer och hemkomna utbytesstudenter, som delar sina erfarenheter och du får självklart tillfälle att ställa frågor. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig - som funderar på att åka på utbytesår, ta emot en utbytesstudent eller engagera dig volontärt på något sätt - att få veta mer om vad det innebär och om oss som organisation.

Läs mer om AFS och vad vi gör på www.afs.se.

Kontakta eva.bokman@gmail.com för information om när nästa träff planeras. Informationen här kommer att uppdateras när ett nytt datum för informationsträff är bokat.

Varmt välkommen!

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Informationsträff om att bli utbytesstudent eller värdfamilj och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights