Visa kurser.se som: Mobil

Informationsträff om att bli utbytesstudent eller värdfamilj

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Norrköping
2 timmar
0 SEK

Kursbeskrivning

Infoträff om att bli utbytesstudent, värdfamilj eller volontär

Är du nyfiken på världen? Vill du lära dig mer om andra kulturer? Välkommen på infomationsmöte med AFS om att bli utbytesstudent, värdfamilj eller volontär.

I samarbete med Medborgarskolan bjuder AFS in till en träff där vi berättar mer om vad det innebär att vara utbytesstudent, värdfamilj och volontär här i Sverige med oss. Du får bl.a. träffa volontärer och hemkomna utbytesstudenter, som delar sina erfarenheter och du får självklart tillfälle att ställa frågor. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig - som funderar på att åka på utbytesår, ta emot en utbytesstudent eller engagera dig volontärt på något sätt - att få veta mer om vad det innebär och om oss som organisation.

Läs mer om AFS och vad vi gör på www.afs.se.

Kontakta jenny.rudemo@afs.org för information om när nästa träff planeras. Informationen här kommer att uppdateras när ett nytt datum för informationsträff är bokat.

Varmt välkommen!

 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Informationsträff om att bli utbytesstudent eller värdfamilj.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Informationsträff om att bli utbytesstudent eller värdfamilj!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner