Helgkurs: Tovning! Med möjlighet att skulptera 18-19 november

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
14 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
18 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
14 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
18 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Att tova handlar inte bara om att göra praktiska bruksföremål. I den här helgkursen får du lära dig mer om ullens fantastiska möjligheter att bli till kreativa konstverk.

INNEHÅLL

I den här kursen får du lära dig grunderna i torrtovning med nål. Upplev hur du med ull kan skapa vackra tavlor och skulptera kreativ konst. Välj själv om du vill skapa enklare föremål eller mer avancerade konstverk. Kursen är öppen för alla!

UPPLÄGG

Teori varvas med praktik där deltagaren arbetar självständigt under handledning av kursledaren. Allt utgår ifrån deltagarens behov och nivå. Inga förkunskaper krävs, endast en önskan att skapa.

KURSLEDARE

Monika Svensson är konstnär och skapar i olika tekniker. Titta gärna på hennes Facebook-sida: "Monika Svensson Keramik" för att se exempel på vad man kan skapa med ull.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

MATERIAL

Material finns att köpa på plats. Pris för ull tillkommer med 450 kr/kg. Om du har egen ull får du gärna välja att ta med den istället.

BRA ATT VETA

Tillgång till kyl och mikro finns. Vill du deltbetala kursen? Ange det vid anmälan.

För dig som kommer långväga ifrån har vi möjlighet att erbjuda rabatterat boende på närmaste hotell; Scandichotell Linköping Väst.

Kontakta oss på linkoping@medborgarskolan.se för bokningskod för att få ta del av rabatten.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.

Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 november, 2023

  • Kurs
  • Linköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Helgkurs: Tovning! Med möjlighet att skulptera 18-19 november och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights