Helgkurs olja/akryl hos mgnART 25-24 oktober

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
22 timmar
Pris
900 SEK
Nästa kurstillfälle
25 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
22 timmar
Pris
900 SEK
Nästa kurstillfälle
25 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ta en paus från vardagsbestyren och ägna en helg bara åt måleriet hos mgnART i Bankekind utanför Linköping.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Upplägg

Vi värmer upp med en övning på fredagskvällen för sedan att oss åt det egna måleriet under resterande dagar. På förmiddagarna lördag och söndag får du fri ateljétid för att komma igång. Efter lunch tar vi en första titt på tavlorna och Michelle finns på plats för handledning.

Litet kylskåp samt micro finns i lokalen och möjlighet att köpa dricka.
Fika ingår fredag kväll, samt lördag och söndag eftermiddag. Fikat består av kaffe, te, vatten och en enkel kaka. Meddela gärna eventuella allergier. Har vi inte möjlighet att servera glutenfritt alternativ ser vi till att det finns frukt. 

Struktur med ungefärliga tider

Fredag 18:00 – 21:00
Uppstartsövning med paus för fika. 

Lördag och Söndag 10:00 – 17:00
10:00 – 12:00 Fri ateljé 
12:00 – 12:30 Lunch
12:30 – 14:30 Fritt måleri med handledning
14:30 – 15:00 Paus för fika och genomgång av tavlor
15:00 – 17:00 Fritt måleri med handledning

Kursmaterial

Material till övningen på fredagen ingår, men i övrigt använder du eget material. Du har under kursen 10% rabatt i konstnärshandeln.

Kursledare

Michelle Gerfort Nanneson driver mgnART kurser och konstnärshandel. Michelle har gått Konstlinjen på Folkuniversitetet, och har också fortsatt måla för lärare på ett antal helg- och kvällskurser. Konstnärligt uttrycker hon sig helst genom skulpturer och måleri i olja. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 oktober, 2024

  • Kurs
  • Linköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Helgkurs olja/akryl hos mgnART 25-24 oktober och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights