Globala veckor / självhushållning föreläsningsserie: Gräv där du står

Medborgarskolan Öst, i Norrköping
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Drömmer du om ett liv i balans med naturen? Vill du odla dina egna grönsaker på ett hållbart sätt, året om? En föreläsning om självförsörjning

Maggan Drottja är en naturälskande person som bor på landet i Kolmården. Hon har djur, trädgård och sysslar mycket med självförsörjning i alla dess former. I denna föreläsning berättar Maggan om sin resa mot att vara självförsörjande. Du får idéer och inspiration för att komma i gång med odling på en hushållsnära nivå.  

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 november, 2023

  • Kurs
  • Norrköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Globala veckor / självhushållning föreläsningsserie: Gräv där du står och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights