Gitarrkurs förtsättning - vuxna

Medborgarskolan Öst, i Norrköping
Längd
10 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
7 februari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
7 februari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Med hjälp av enkla melodier fortsätter vi att lära oss att spela ackord, olika kompstilar och även lite fingerspel. Inriktning är mot att kunna spela visor, pop, rock, country mm.

Vi varvar genomgångar med övningar och hemuppgifter. 

Upplägg

  • Vi träffas samma dag och tid i veckan vid tio tillfällen i vår.
  • Medtag egen gitarr.
  • Ev uppehåll för lov bestäms gemensamt i gruppen.
  • Gruppen består av ca 5 deltagare.

Förkunskapskrav

Du har gått vår nybörjarkurs en termin (tio tillfällen) eller har motsvarande kunskapar. Kursen är för dig mellan 16 och 100 år.

Kursmaterial

Medtag egen gitarr. Kursmaterial, i form av notblad, tillhandahålls av ledaren. Om du planerar att köpa en gitarr för att gå kursen så kontakta gärna ledaren Jan på info@programhanterarn.com så får du hjälp och råd inför ditt köp.

Ledaren

Jan Tellgren.
Redan i tonåren började Jan spela gitarr och har sedan dess varit aktiv inom många olika bandverksamheter. Jan brinner för att få lära ut och är en mycket duktig och erfaren pedagog.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

7 februari, 2024

  • Kurs
  • Norrköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarrkurs förtsättning - vuxna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights