Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Gitarr ungdom/vuxen - fortsättning

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Norrköping
5 timmar
2020-09-14 18:30
750 SEK

Kursbeskrivning

Vill du lära dig spela gitarr för att med enkla ackord kunna kompa och sjunga? I den här kursen får du lära dig grunderna i gitarrspel, de vanligaste ackorden och olika kompstilar. Vi sjunger och spelar kända melodier av olika slag.

UPPLÄGG
Med hjälp av enkla melodier lär vi oss att spela ackord, olika kompstilar och även lite fingerspel. Vi bygger vidare på dina grundläggande kunskaper som du antingen fått genom vår grundkurs eller som du lärt dig på annat håll. Medtag egen gitarr. Både akustisk gitarr och elgitarr fungerar att använda i kursen.

FÖRKUNSKAPSKRAV
Kursen är en fortsättningskurs och du bör kunna enklare gitarrspel och ackord samt stämma din gitarr. Under kursens gång förväntas du öva en del hemma på de moment som vi går igenom i kursen.

KURSMATERIAL
Medtag egen gitarr. Både akustisk gitarr och elgitarr fungerar att använda i kursen. Kursmaterial tillhandahålls av ledaren.

LEDAREN
Rikard Ousbäck har en lång och bred bakgrund inom musiken och spelar flertalet instrument så som fiol, gitarr och bas. Efter utbildning på musikhögskolan har han spelat allt från symfoniorkester och opera till musikal och populärmusik i nära 35 år. Han medverkar på ett 20-tal skivinspelningar och har gjort otaliga konserter i större och mindre sammanhang. Han har även haft solistuppdrag och spelat kammarmusik samt undervisat runt om i hela Sverige. 2012-17 var han knuten till Det Ny Teater i Köpenhamn och spelade i musikalerna Evita, Love Never Dies, The Sound Of Music, Jekyll &  Hyde och The Beauty And The Beast.

BRA ATT VETA
Kallelse till kursen kommer ca en till två veckor innan start som en bekräftelse på att kursen startar. Kallelsen utgör också fakturan på kursavgiften.
Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gitarr ungdom/vuxen - fortsättning.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarr ungdom/vuxen - fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner