Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs systemkamera- grundläggande

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
10 timmar
1 600 SEK

Kursbeskrivning

För dig som är ny bakom kameran går vi igenom kamerans grundläggande funktioner. 
Den digitala systemkameran är ett kraftigt verktyg fullt med funktioner och finesser. Genom att ha kontroll över hur en bild ska exponeras rätt, hur ljuset påverkar bilden samt de viktigaste digitala funktionerna kommer du att ha en stadig grund att stå på när du vill lämna auto-läget och själv styra resultatet. Resultatet blir foton fulla av liv, känsla och magi!
 

INNEHÅLL:
Vi lär oss kameran från grunden. Ljusets betydelse för resultatet. Rätt bländare och slutartid för vacker exponering. Styra skärpedjupet med rätt val av bländare, avstånd och objektiv. Digitalframkallning och bearbetning i dator. Ledaren kommer att ge dig tips på lämplig programvara och även visa hur man går tillväga rent praktiskt.
 
UPPLÄGG:
1 gång i veckan under 5 veckor.

KURSLITTERATUR:
Du kommer att använda dig av olika appar (gratisversioner). Mer information om vilka exakta appar ni bör ladda ner framkommer i din kallelse som vi skickar ut cirka två veckor innan kursstart.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE:
Lanfranco De Luca Babbaro, följ länkarna för att skåda hans vackra verk.

http://500px.com/lanbabbaro (söker du i mobilen, behöver du ladda ner 500px) den är gratis att ladda ner. Söker du via datorn så kommer du direkt till sidan.
http://wwwfacebook.com/groups/1545557688999737/
http://www.facebook.com/lanfrancoPhotoPage/

Alla våra ledare skall ha genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledar utvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA:
Ta med din full laddade systemkamera.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Önskar du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Vi arbetar systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

 

 Varmt välkommen! 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs systemkamera- grundläggande.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs systemkamera- grundläggande!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner