Visa kurser.se som: Mobil

Feminine Hip Hop ung/vux

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
8 timmar
795 SEK

Kursbeskrivning

Feminine Hip Hop ung/vuxUPPLÄGG OCH MÅL :

På denna kurs kommer vi att använda oss av hiphopens tekniker med inslag av andra streetstilar, men lägga tyngd på att lyfta det feminina. Målet med kursen är att hitta ett alterego, att vara bekväm i sig själv och lära sig uttrycka sin individualitet samt feminitet genom dans.  

FÖRKUNSKAPER : Inga men du har en viss fördel om du dansat tidigare

LEDARE :

Pernilla har dansat sedan barnsben, men började ta dansen mer seriöstt när hon var 13 år. Då började hon med hiphop och har därifrån provat på alla stilar inom streetdance samt många afrokaribiska stilar. Hon har deltagit i tävlingar inom streetdance runt om i Sverige och även rest runt i resten av skaninavien för workshops. 

Hon har precis kommit hem efter 1,5 år i Singapore och Australien där hon aktivt fortsatte att delta i workshops i olika stilar. 

Pernilla är främst ute efter att inspirera men också att bli inspirerad. Mest av allt så tycker hon att man ska ha kul och hon vill få alla att älska dansen lika mycket som hon själv gör!

KURSMATERIEL: Valfri klädsel

BRA ATT VETA :
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs . Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Dusch och omklädningsrum finns.
Denna kurs är på 8 gånger.
Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Feminine Hip Hop ung/vux.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Feminine Hip Hop ung/vux!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner