Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Engelska lätt konversation/dialog

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Engelskan är nyckeln som öppnar en hel värld av möjligheter och resor. Det finns många anledningar att lära sig engelska. När du förstår engelska kan du se filmer, läsa litterära verk i deras originalversion och bedriva affärsverksamhet i nästan varje land. Med lite övning kan du snabbt hantera de flesta vardagliga situationer. Welcome!

INNEHÅLL:
Engelska B1 är en fortsättningskurs med fokus på konversation/dialoger. Kursen riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att konversera på det engelska språket. Du börjar få grepp om språket och du kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang. Du kan redan en del, men behöver träna på att prata och mer gramatik.

UPPLÄGG:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER.
Du behöver ha studerat några terminer engelska på Medborgarskolan eller ha motsvarande kunskaper. B1 - du börjar få grepp om språket och du kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang. Om du känner dig osäker på din språknivå så kan du göra ett nivåplaceringstest:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

KURSLITTERATUR:
New headway intermediate ISBN: 9780194768665. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Du som läser kurser hos oss på Medborgarskolan har förmåner när du handlar böcker på Adlibris eller Akademibokhandeln. För mer information följ länken nedan:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

KURSLEDARE:
Cynthia har studerat engelska i skolan samt läst sin kandidatexamen på engelska. Hon har även bott och arbetat fyra år i Australien. På fritiden är Cynthia del av en bokklubb och gillar att resa. 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Ledarna erbjuds också löpande möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA:
Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vår terminen, det kan också vara så att någon av anmäler sig på denna kurs.


Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska lätt konversation/dialog.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska lätt konversation/dialog!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner