Visa kurser.se som: Mobil

Den lille konstnären

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
12 timmar
795 SEK

Kursbeskrivning

För alla unga förmågor mellan 7-15 år som vill använda kreativiteten och utveckla skaparglädje med hjälp av färg och form!

INNEHÅLL
I dennamålarkurs får barnen/ungdomarna själva välja vilken typ av färg de vill måla med samt vilka motiv de vill avbilda. Kursledaren guidar och lär ut olika tekniker inom måleriet. Stort fokus ligger på skaparglädje och att det är roligt att vara kreativ med färg och form. Skapandet är helt kravlöst och här sätter vi inga gränser. Det är fantastiskt att se lyckan när de skapar och hur det påverkar barnen positivt.

UPPLÄGG
Gruppundervisning vid sex tillfällen

FÖRKUNSKAPER
Inga, bara glädjen och nyfikenheten till att måla och skapa.

KURSLEDARE.
Rune Andersson: Har studerat konstvetenskap vid Lunds Universitet. Under 10 år studerade han olje målningar för Zage Johansson där han även gick en sommarkurs vid Konstfack.
Rune har deltagit i utställningar i Los Angeles, Damaskus, Havanna och Managua. Här i Jönköping kan man se Runes konstverk på A 6 köpcenter ( från medeltid till sedeltid) och i Studion på kultur huset. Han har under många år gjort dockor, dekor och affischer åt kulturföreningen Sticket. Här ägnar han även stor del av sin tid med teater för barn. Rune har även varit ledare för ett antal cirklar tidigare men kom till oss under hösten 2016 där han snabbt blev mycket omtyckt av våra deltagare.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

KURSMATERIAL:
Allt ingår i kursavgiften och alla teckningar och målningar får ni såklart med hem.

BRA ATT VETA:
Ta gärna med oömma kläder eller ett förkläde.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Den lille konstnären.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Den lille konstnären!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner