Dans & Lek 3-6 år

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
12 timmar
Pris
1 400 SEK
Längd
12 timmar
Pris
1 400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Innehåll

En rolig och busig kurs för de minsta som älskar att dansa!

På ett roligt och lek fullt sätt introducerar vi dans och rörelseglädje för de minsta barnen. De utvecklar sin motorik, rytmkänsla och att samverka i grupp med andra barn.

Vi leker pedagogiska lekar inom dans där barnen får uttrycka sig individuellt och tillsammans med andra. Vi gör enkla dans lekar och rörelseträning så barnen lär sig att samarbeta i grupp och följa sin lärare. 

Upplägg

12 kurstillfällen

45 min/tillfälle

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Både du som har dansat innan och du som är nybörjare är varmt välkommen.

Kursledare: Julia Svensson

Julia Svensson är förskollärare till vardags och tycker om att använda dans även i sin yrkesroll tillsammans med barnen. Själv började hon dansa som 7-åring. Hon minns så väl hur roligt det var att gå på dans som liten och vill bära den glädjen vidare i sina danslektioner. Julia började undervisa hos oss på Medborgarskolan hösten 2022.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledar utvecklings program som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i.

Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

Välkommen till oss

Lektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kämpevägen 35 i Jönköping.

Dusch och omklädningsrum finns.

 

Bra att veta

Föräldrar är inte med inne i danssalen utan barnet ska vara så tryggt i sig självt att det går att lämna. Föräldrar eller annan anhörig har möjlighet att sitta direkt utanför danssalen och vänta, men är barnet tryggt så kan föräldern med fördel gå en runda eller göra ett kortare ärende.

Se till att du vid anmälan alltid uppger mail och mobilnummer så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir exempelvis en lektion inställd informerar vi dig detta via sms. 

Under höstlovet (vecka 44) är det ingen dansundervisning om inte kursledaren meddelar annat. Skulle en lektion behöva ställas in exempelvis pga. sjukdom kan detta komma att tas igen under lovet om ledaren väljer det.

 

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att kursen ej kan starta pga. för få anmälda deltagare. 

Kallelse skickas alltid ut innan kursstart via e-post eller vanligt post.

Du är välkommen att prova första tillfället, du behöver fortfarande göra en anmälan till kursen. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra kurstillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dans & Lek 3-6 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights