Inga recensioner än

Dans för skolor och arbetsplatser

Medborgarskolan Öst, i Västervik
Längd
2 timmar
Pris
0 SEK
Längd
2 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Söker ni någon som kan hålla i dansundervisning?

Vill du ha dans på din skola eller arbetsplats? Våra duktiga dansledare kan komma till er skola/arbetsplats eller så kan ni komma till våra fina lokaler.
Vi kan erbjuda det mesta inom dans och vi kan skräddarsy efter era önskemål. Poledance, jazzdans, balett, feminine vibe, twerking, samba och streetdance är några av stilarna ni kan välja på. 
 

Kontakta Anna Lundgren på anna.lundgren@medborgarskolan eller på 0101575403 vid frågor och bokningar.

 

 

 

 

 

 

 

Medborgarskolan i Västervik erbjuder danskurser för både barn och vuxna. Vårt huvudmål är att få våra deltagare att må bra av rörelse och dans. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp och är även en fantastisk träningsform. Dans utvecklar människan mentalt och fysiskt och gör oss lyckligare och friskare. Hos oss blir ditt intresse till kunskap.

  

VÄLKOMMEN!

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dans för skolor och arbetsplatser och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights