Visa kurser.se som: Mobil

Bokföring grundkurs

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
24 timmar
1 595 SEK

Kursbeskrivning

Kursen ger dig grundläggande kunskaper i manuell bokföring, vilket du behöver när du t ex startat ditt företag.

INNEHÅLL:
I den här kursen går vi igenom den dubbla bokföringens principer, kontosystemets uppbyggnad och funktion. Du får lära dig att praktiskt sköta den löpande bokföringen liksom redovisning av moms, skatter, arbetsgivaravgifter samt enklare avstämningar. Att arbeta med bokslut ingår inte i detta kursupplägg.

UPPLÄGG
1 gång i veckan under 6 veckor.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs.

KURSMATERIAL:
Avgifter för kurslitteratur tillkommer. Kursboken som vi använder i kursen heter BASbok i bokföring BAS2000 Fakta & ÖvningISBN9789147095391 och finns bl a att beställa på www.bokus.com

Grundkurs i programmet Excel, som underlättar och förenklar arbetet med att räkna ut allt från en enkel hushållsbudget till mer professionell användning med uträkningar och formler. Lär dig göra olika diagram. Excel är ett kalkylprogram som ingår i programpaketet Office - något som finns i de flesta datorer idag. Programmet är världens mest sålda kalkylprogram och används av både företag och privatpersoner. Med hjälp av formler och funktioner får du Excel att utföra olika typer av beräkningar och analyser.

KURSMATERIAL:
OBS: ta med egen dator med förinstallerat Excelprogram på. (Har du inte möjlighet till att ha med egen dator, finns det att låna. Ta kontakt med oss på telefonnummer 075-2416830 innan kursstart)

BRA ATT VETA:
Egen dator är att rekommendera, men det finns även att låna på Medborgarskolan.

KURSLEDARE:
Peter Bäckstrand. Peter är en erfaren kursledare och stora kunskaper inom data och ekonomi.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Välkomna!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bokföring grundkurs.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bokföring grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner